EVENEMENT

itSMF Cafe

8 april 2013 - 0:00
- Ordina Hoofdkantoor

itSMF Cafe op 8 april in Nieuwegein

Op maandag 8 april organiseert Ordina IS in samenwerking met itSMF een Café over Agile.
itSMF Café: Agile - anders kijken naar beheer
Organisaties zijn volop in ontwikkeling waarbij sneller, wendbaarder en goedkoper dé kernwoorden zijn. IT ontkomt er niet aan om hierin mee te gaan; het rendement van IT moet omhoog. De wereld van beheer schudt op zijn grondvesten. Agile Beheer dwingt ons anders te kijken naar beheer en biedt waarop iedereen zit te wachten: toegevoegde waarde en rendement. Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Sprekers zijn Marc Bos (Business Unit Manager bij Ordina), Jan Buurman (Management Consultant bij Ordina) , Dave van Herpen (Management Consultant bij Sogeti). Met Donald Wijsman (Management Consultant en coach bij Ordina) bekijken we ‘Agile’ interactief. De sprekers belichten het onderwerp ‘ Agile’ ieder vanuit hun eigen insteek en praktijk. Dit leidt ongetwijfeld tot interessante discussies.

Wil je er meer over weten of mee discussiëren?
Aanmelden kan via: https://coconut.itsmf.nl/course/courses/19/show
Wanneer het aanmelden via Coconut niet werkt, kun je je aanmelden via info@itsmf.nl

Sprekers

Spreker Jan Buurman op het itSMF café bij Ordina op 8 april. Bent u net als ik ook zo jaloers op het succes van Agile development? Als ik zie welke ontwikkelingen men daar doormaakt, welke resultaten er geboekt worden en vooral met wat voor plezier en betrokkenheid de teamleden hun werk doen, kan ik maar aan één ding denken: “Dat wil ik ook!”. Wil je er meer over weten of mee discussiëren? Kom dan naar het itSMF café op 8 april bij Ordina! Aanmelden kan via: https://coconut.itsmf.nl/course/courses/19/show. Wanneer het aanmelden via Coconut niet werkt, kun je je aanmelden via info@itsmf.nl

Spreker Dave van Herpen op het itSMF café bij Ordina op 8 april. Vrijwel iedere organisatie heeft inmiddels, in meer of mindere mate, Agile ontwikkelmethodieken geïntroduceerd (vooral Scrum). Maar hoe haakt beheer hierop aan? Welke methoden zijn er om beheer beter in Agile teams te laten aansluiten? Hoe participeert beheer hierin? En wat zijn de gevolgen voor bestaande beheerprocessen? Meer over weten? kom dan naar het itSMF café op 8 april bij Ordina! Aanmelden via: http://lnkd.in/GTRrMk

Spreker Donald Wijsman op het itSMF café bij Ordina op 8 april. Hij is er van overtuigd dat mensen makkelijker leren en ander gedrag gaan vertonen door te ervaren. Hij laat ons zien en ervaren dat met weinig middelen een spel kan worden gespeeld en dat we ook als volwassenen veel plezier beleven aan het spelen. Hij heeft voor het ITSMF Cafe een spelvorm bedacht die de deelnemers het verschil tussen een huidige beheerorganisatie en een agile beheerorganisatie laat ervaren; de sky’s the limit!!