EVENEMENT

Ordina aanwezig op Mobile Convention

22 mei 2013 - 0:00 tot 23 mei 2013 0:00
- De Beurs van Berlage

Op woensdag 22 en donderdag 23 mei vindt er in de Beurs van Berlage te Amsterdam de Mobile Convention plaats. Het evenement brengt professionals op het gebied van mobiele technologie op een informele manier bij elkaar. Er is ruimte om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Tijdens het evenement zijn er maar liefst 50 sessies over mobiele ontwikkelingen.

De eerste dag staat geheel in het teken van Mobile Payment Summit waar gesproken wordt over de toekomst van mobiel betalen. De tweede dag heeft een breder programma met als onderwerpen marketing, mobiele processen, IT en m-commerce en media. Voor een overzicht van het volledige programma kunt u terecht op de website van Mobile Convention.

Ook Ordina is dit jaar aanwezig op 23 mei met een stand (nummer 6). Graag laten we u zien wat Ordina Mobile inhoudt en praten we u bij over de laatste mobiele ontwikkelingen. Ook nodigen we u uit om met Mark Haaksman mee te discussiëren over de omvang die m-Commerce krijgt. Deze sessie is op donderdag gepland van 12:45 tot 13:00 uur.