EVENEMENT

Sneak Preview Quli

23 mei 2013 - 13:00 tot 16:00
- Ordina Hoofdkantoor

Sneak Preview Quli

Een select gezelschap van verschillende partijen van GGZ en GZ komt op donderdag 23 mei bij Ordina in Nieuwegein een rondetafel bijwonen. Deze rondetafel staat geheel in het teken van Quli: hét persoonlijk gezondheidsdossier, social media platform én appstore ineen. In juni zal Quli echt live gaan voor het brede publiek.

Wat is Quli?
Quli staat voor Quality of Life. Het is een baanbrekende eHealth-oplossing die tot stand komt op initiatief van vier Nederlandse zorginstellingen en Ordina. Het Dr. Leo Kannerhuis is gespecialiseerd in autisme en Arq in angststoornissen en traumazorg. Amarant en Pluryn richten zich op cliënten met een verstandelijke beperking. Ordina brengt haar brede kennis in van ICT, de zorgmarkt en de mogelijkheden van eHealth. Samen vormen zij een krachtige combinatie die innovatie in de zorg gaat realiseren.

Met trots presenteren wij op 23 mei de sneak preview van Quli aan een select gezelschap. Behalve de sneak preview van Quli, is dit tevens een prachtige gelegenheid om reacties te peilen, feedback te vernemen en met onze gasten in gesprek te gaan over een paradigmashift in de gezondheidszorg: een nieuwe manier van denken over zorg waarbij de regie over gezondheid en de kwaliteit van leven werkelijk bij de burger komt te liggen.