EVENEMENT

Innoveer Jij Mee-workshop DevOps

10 juni 2013 - 15:30 tot 21:00
-

De wereld van IT staat niet stil! De afgelopen jaren heeft Agile Ontwikkeling zijn nut bewezen en is het wijd verspreid geraakt. Je kan je nu afvragen: “Wie doet het niet?”. Nu zien we deze beweging zich voortzetten richting Beheer, middels DevOps en Agile Beheer. Nieuwsgierig wat dit is en wat dit voor jou als beheerder betekent, kom dan op 10 juni naar de Ordina Innoveer Jij Mee-workshop.

De trend DevOps (een samentrekking van de woorden Development en Operations) komt niet uit de lucht vallen. Elementen hiervan zien we al eerder in Agile en Lean. DevOps slecht de muur die ontstaan is tussen het traditionele ontwikkelen en beheren van informatiesystemen.
Maar wat is DevOps of Agile Beheer nu eigenlijk? Waarom gaan we dit doen? Welke effecten heeft het op mijn werk? Maken we nog onderscheid tussen Functioneel, Applicatief en Technisch Beheer? Hoe zit het met ASL, BiSL en ITIL? Kom naar de workshop en hoor wat DevOps met een olifant te maken heeft.

We gaan nader in op de redenen voor klanten om hier mee bezig te gaan en geven invulling aan onderwerpen als Continuous Integration, Continuous Delivery, DevOps Area’s en nieuwe middleware (zoals zero maintenance mw). Daarnaast gaan we middels een Open Space gezamenlijk de aspecten die voor ons werk van belang zijn behandelen.

Inschrijven kan via agile@ordina.nl