EVENEMENT

Seminar Effectief sturen in de zorg

19 september 2013 - 14:00 tot 17:00
- Ordina Groningen

In select gezelschap en in een relaxte setting op het Ordina-kantoor te Groningen nodigen we controllers en managers van zorgstellingen uit om het seminar ‘Effectief sturen in de zorg’ bij te wonen. Het seminar vindt plaatst op donderdag 19 september van 14:00 tot 17:00 uur.

Het seminar bevat een aantal eye-openers op het gebied van sturing in de zorg en de toepassing van eHealth in de praktijk. De huidige zorgmarkt wordt sterk beïnvloed door de oplopende kosten van de zorg en de wens om deze kosten in de hand te houden. Belangrijke vragen hierbij zijn:

  • Hoe kan een zorginstelling kosten besparen zonder dat dit de geleverde zorg negatief beïnvloedt.
  • Hoe kan eHealth de zorg ondersteunen bij het effectiever inrichten van de spaarzame middelen tijd en geld.

Het seminar biedt geen pasklare oplossing of gouden formule voor deze vragen. Wel een aantal handvatten voor het scherper en effectiever sturen van uw organisatie, en het effectief toepassen van eHealth binnen uw instelling. Tijdens dit seminar wordt tevens ruimte gereserveerd voor de dialoog, zowel met de sprekers als met elkaar.

Aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Koomen (rob.koomen@ordina.nl, tel: 06-51194133) of Marijn Boelens (marijn.boelens@ordina.nl, tel: 06-23488234). Als genodigde van Ordina zijn er voor u geen kosten verbonden aan dit seminar.  U kunt zich aanmelden via de 'aanmeld'-button hieronder. Voor aanvang van het seminar ontvangt u van ons een bevestiging met het programma.

Wij zien u graag op donderdag 19 september bij het seminar in Groningen!