EVENEMENT

Rondetafel Mobile

26 september 2013 - 13:00 tot 18:00
- Ordina Hoofdkantoor

Wij nodigen u graag uit voor een speciale editie van onze rondetafel bijeenkomsten. Deze sessie wordt in samenwerking met Philips georganiseerd met het speciale thema mobile encryption en security in het snel opkomende speelveld ‘The Internet of Things’.  In select gezelschap wisselen we met vakgenoten van gedachten over het thema wat zal worden ingeleid door specialisten die hierop werkzaam zijn bij Philips Research.

Het programma

Vanaf 13.00 uur ontvangen we u graag met een lunch, waarna om 13.30 uur het programma start met een korte introductie van de aanwezigen. Vervolgens gaat Maarten Bodlaender, van Intellectual Property and Standards bij Philips, als gastspreker in op een aantal specifieke vraagstukken en technologische oplossingsrichtingen. Daarna is er volop ruimte om uw eigen kennis en ervaring rondom het thema in te brengen en met de aanwezigen te discussiëren. In onze ervaring leidt dit tot een levendige dialoog en nieuwe inzichten. We sluiten de bijeenkomst om 17.00 uur af met een borrel. 

 Onderwerpen die aan bod komen:

  • Mobile strategie en visie
  • Organisatie van mobile
  • Secure Virtual Machines en White Box Encryption
  • Secure Key Generation met tweezijdige authenticatie
  • Security implementation best practices
  • Mobile Device management

Onze ervaring is dat de rondetafel u ‘food for thought’ oplevert, waarmee u mobile binnen uw organisatie beter en effectiever kunt ontwikkelen. U kunt zich via onze website inschrijven voor deze waardevolle middag over mobile.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar Remko.Voorzaat@ordina.nl.