EVENEMENT

Ordina sponsort de CCR Summit

2 oktober 2013 - 9:00 tot 3 oktober 2013 18:00
- Abdij Rolduc (Limburg)

Ordina is sponsor van de Command & Control Room (CCR) Summit, het meldkamercongres. Deze internationale CCR is een tweedaags congres waar nationale en internationale sprekers diverse presentaties en verdiepingsbijeenkomsten verzorgen over actuele onderwerpen, zoals command & control, het gebruik van social media, major event security, multi agency & real-time intelligence en cyber security.

Exporuimte

Deelnemers  zijn afkomstig uit het publieke veiligheidsdomein, politie, brandweer, ambulancediensten en gelieerde organisaties. Daarnaast is er een exporuimte waar een internationale selectie van leveranciers de nieuwste ontwikkelingen op meldkamergebied tonen. Ordina zal haar succesvolle aanpak voor het samenvoegen en inrichten van meldkamers presenteren en toelichten op de stand in de exporuimte.

Abdij van Rolduc

Het congres vindt plaats in de prachtige omgeving van Kerkrade in de abdij van Rolduc op 2 en 3 oktober 2013 en wordt georganiseerd door RB&W, het kennisforum binnen de sector Publieke Veiligheid.

Contact

Wilt u meer weten over dit congres (zie ook www.ccrsummit.com ) of bent u nieuwsgierig wat Ordina voor u kan betekenen op meldkamergebied? Neem dan contact op met Lara.godschalk@ordina.nl (+31620978142 ) of Frans.van.egmond@ordina.nl (+31610219260).