EVENEMENT

Ordina's Open Wereld 2013

24 oktober 2013 - 17:30 tot 21:00
- Ordina Nieuwegein

Ordina is de grootste Oracle-partner in Nederland. Met ruim 400 Oracle-specialisten is Ordina sinds jaar en dag de onbetwiste marktleider. Onze specialisten hebben kennis van zowel Oracle-technologie als Oracle-applicaties. Niet voor niets heeft Ordina sinds 2009 diverse Oracle partner-awards gewonnen voor haar implementaties bij klanten.

Oracle Open World 2013

Om eer te doen aan ons marktleiderschap organiseert Ordina op donderdag 24 oktober een terugblik op Oracle Open World 2013 (OOW). Directeur Arjan Werkhoven vertelt over zijn bezoek aan OOW en San Francisco. Vervolgens geven enkele zeer ervaren Oracle-specialisten u meer inzicht in de relevante ontwikkelingen voor zowel Oracle-applicaties als Oracle- technologie. Aangezien het nog niet bekend is welke ontwikkelingen er gepresenteerd gaan worden, wordt het programma na OOW 2013 bekendgemaakt.

Win gratis consultancy

Als blijk van waardering voor uw aanwezigheid verloot Ordina een gratis Oracle-licentiecheck en een Fusion Applications Readiness Assessment. Directeur Wim de Fiouw vertelt u hierover graag meer.