EVENEMENT

Kennissessie overzicht moderne ontwikkelomgevingen

3 december 2013 - 17:00 tot 20:30
- Ordina Nieuwegein

Nieuwe producten vliegen ons om de oren. Niche spelers die helemaal blind gaan voor dat ene krachtige product voor die ene belangrijke toepassing. Wat zijn de belangrijke en wat kan je daarmee? Wanneer en waarom stel je dat ene product voor? Wat betekent dat dan voor het systeem, het implementatie traject en de kosten? En hoe zit het met de Patriot Act? We willen uitleg, we willen toelichting en we willen concrete klantcases!

Op 3 december diepen we het onderwerp Moderne Ontwikkelomgevingen uit. We starten met een overzichtspresentatie op de ontwikkelingen in de markt en diepen vervolgens in twee parallel tracks zes producten uit. Met een afsluitende discussie.

Als hoogwaardig professional wil je weten van de hoed en de rand om bij de klant voorop te blijven lopen. We organiseren daarom een cafetaria sessie waarin zes moderne ontwikkelomgevingen de revue passeren. Je kan daarin kiezen uit twee tracks:

  • Business Agility Platformen waarmee je snel enterprise oplossingen kan ontwikkelen, testen, deployen en onderhouden. Bijvoorbeeld producten als Mendix, Force en Out Systems;
  • In de Track Regel Gedreven leren we over systemen waarmee je snel complexe, regelgedreven en data intensieve informatiesystemen realiseert. Dan gaat het om bijvoorbeeld Pega, OPA en Blueriq.

Over deze producten komen de handliggende vragen aan de orde zoals Waarvoor kan je het gebruiken, wat is het onderscheidend vermogen? Waar staan de data, wat is het deployment model? Hoe zijn de kostenstructuren voor implementatie en gebruik? Hoe gaat een implementatie?

Meer inhoud

Deze sessie is onderdeel van de serie Ordina Kennissessies. Dit programma is bedoeld voor professionals in software development, Solution Architecten en professionals die met Solution Architectuur te maken hebben. Dit is de laatste bijeenkomst van 2013, het programma van volgend jaar is in voorbereiding. Naast dit soort kennissessies met rond 100 bezoekers, organiseren we ook Expert Sessies met veel diepgang en discussie., natuurlijk dan voor veel kleinere groepen.