EVENEMENT

Rondetafel: Accelerating innovations and new business ventures

30 januari 2014 - 12:15 tot 16:00
-

"Continuous disruption will be the norm for corporations in the 21st century”
Steve Blank


Het tempo van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaat steeds meer omhoog. Het succesvol vormgeven en introduceren van innovaties is dan ook geen sinecure. In dat kader mogen startups zich op groeiende belangstelling van grote organisaties verheugen. Enerzijds als lichtend voorbeeld van snelheid, adaptiviteit en creativiteit en anderzijds als werkvorm om innovaties vorm te geven. Maar hoe werken die startups nu eigenlijk in de praktijk? Welke best practices zijn te gebruiken en welke valkuilen moeten vermeden worden? En hoe richt je dergelijke initiatieven en borg je de aansluiting met de rest van de organisatie?

UtrechtInc en Ordina nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de ronde tafel ‘Accelerating innovations and new business ventures’. We brengen innovatoren vanuit verschillende type organisaties (startups, incubators, bedrijfsleven en publieke sector) bijeen om met elkaar de discussie aan te gaan en kennis uit te wisselen. Roel Raatgever, Director van UtrechtInc en Martin Koersen, Director Innovations bij Ordina, fungeren tijdens deze middag als onze gastheren en gaan vanuit hun praktijkervaringen de dialoog aan.

Inschrijving en meer informatie

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Stuur dan een e-mail naar Tijs Markusse via tijs.markusse@utrechtinc.nl. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je vanzelfsprekend een vervanger aandragen.