EVENEMENT

SA Kennissessie Solution Architectuur in de praktijk

3 juli 2014 - 16:30 tot 20:30
- Ordina Nieuwegein

Op donderdag 3 juli organiseert Ordina weer een Solution Architectuur-kennissessie. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die als architect werkt of hier vaker mee te maken heeft.

Het thema van de avond is om solution architectuur eens vanuit een ander perspectief te benaderen. Hoe kijkt onze omgeving aan tegen solution architectuur? Hiertoe zijn twee klanten - de Raad voor de rechtspraak en de Belastingdienst - uitgenodigd om in plenaire sessies te vertellen welke vraagstukken spelen binnen hun organisaties en wat hun ervaring met solution architectuur is.

Daarnaast hebben we drie parallelsessies met een infrastructuurarchitect, security architect en tester. Insteek bij alle sessies is dat de nadruk gelegd wordt op interessante praktijkvoorbeelden, het raakvlak met solution architectuur en lessons learned. Het doel van de avond is om tot beter wederzijds begrip en tot nieuwe inzichten te komen.

Heeft u belangstelling, dan bent u van harte welkom bij Ordina. De bijkomst wordt georganiseerd in Nieuwegein. Het programma start om 16:30 in vergaderlocatie A11.06. Aanmelden kan via Solution.Architectuur@Ordina.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van 't Hof, tel. 06-55702292.