EVENEMENT

Ordina Open Wereld

19 november 2014 - 16:30 tot 21:00
- Nieuwegein

Oracle Open World is het grootste Oracle evenement ter wereld. Tijdens dit evenement wordt de visie van Oracle uitgedragen en worden er nieuwe ontwikkelingen besproken.
Voor wie niet in de gelegenheid was Oracle Open World in San Francisco bij te wonen:

Op 19 november aanstaande organiseert Ordina een terugblik op Oracle Open World en JavaOne: Ordina Open Wereld.
Tijdens deze avond wordt u bijgepraat over de meest opvallende trends, de belangrijkste thema’s en toekomstverwachtingen in drie parallelle tracks, ieder met een eigen thema.

De agenda ziet er als volgt uit:

 • Database Development, APEX
  Wouter de Waard geeft de presentatie van Alex Nuijten. Wouter staat stil bij de new features van APEX 5.0 en de nieuwe weg die Oracle ingeslagen is bij APEX. Verder komen de nieuwe aangekondigde LiveSQL aan bod en aangekondigde JSON in de database 12.1.0.2. Wouter belicht zowel de technische als de functionele aspecten.
 • Databases, Hardware, Cloud Services, Virtualisatie
  Marco Gralike zal spreken over Big Data SQL, de nieuwe (Engineered) machines, Oracle Linux, Oracle VM.
 • Fusion applications, eBS, Cloud Applications
  De presentatie van Gerard Plaggenmarsch zal gaan over Oracle Applications.  De focus zal liggen op Oracle Cloud Applications, maar daarnaast  zal er ook ruim aandacht worden besteed aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van Fusion Applications en de Oracle E-Business Suite. De presentatie heeft een niet-technisch karakter en gaat in op de kansen die een organisatie heeft met de nieuwe technologie
 • Soa Suite, BPM
  Peter Tummers laat de nieuwste ontwikkelingen zien op SOA, BPM en OSB gebied. De focus zal liggen op cloud en zal inzoomen op wat de cloud betekent voor de developers.
 • Java: internet of things en Java EE
  Asynchronous, it is your new heartbeat. Eelco Meuters toont aan de hand van concrete voorbeelden de nieuwste features en trends op het gebied van Java en wat deze betekenen voor Java developers. 

U kunt u inschrijven voor Ordina Open World door een e-mail te sturen naar anne-marie.janssen@ordina.nl
Vermeld bij u aanmelding welke van de drie themasessies u bij wil wonen.

Er is ruimte voor 200 deelnemers, schrijf dus zo snel mogelijk in!
Het bijwonen van deze avond is uiteraard kosteloos.