EVENEMENT

Ordina Java: Trends & Toekomst

11 december 2014 - 17:30 tot 21:00
- Tweakers Amsterdam
Schrijf u direct in

Java Professional (in wording)? Blok dan nu donderdagavond 11 december in jouw agenda! Verzeker jezelf van deelname aan nóg een mooi “december feestje” en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vak.

In samenwerking met Tweakers organiseert Ordina een relaxte avond op een inspirerende locatie: het Tweakers kantoor in Amsterdam. Een unieke gelegenheid om op een ongedwongen manier (nader) kennis te maken met vakgenoten, Ordina’s J-Tech (onze Java-unit) én Tweakers.

Naast een rondleiding, diner en borrel duiken we uiteraard ook de inhoud in. Collega’s van J-Tech delen in een vlotte sessie hun kennis en ervaring:

De grote conferenties van 2014 zijn geweest. Het is tijd om de balans op te maken. In deze sessie blikken we terug op de highlights van 2014 en kijken we naar de toekomst. Waar beweegt de Java community zich nu langzaam naar toe en wat betekent dit nu concreet? Wat zijn de technieken die je zeker in de gaten moet houden? In een sessie van 45 minuten proberen we het kaf van het koren te scheiden en zo de trends van 2015 te duiden.
Tweakers presenteert vervolgens dé trends voor 2015 en laat je met trots de testruimte, studio en gameroom achter de website zien.

Het diner is tussen 17.30 en 18.30 en de borrel duurt tot een uur of 21.00. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Je kunt bij je inschrijving in het opmerkingen-veld eventuele dieetwensen doorgeven.

Wil je meer weten over dit event? Neem dan contact op met Jan-Hein Bührman, Business Unit Manager Ordina Java Technologies. 

FYI:
Je loopt ook wat Testers tegen het lijf, want we organiseren deze avond ook een parallelsessie voor Testers.

Parkeren kan gratis voor de deur van Tweakers op een afgeschermd terrein.