EVENEMENT

.NET Gebruikersgroep Nederland te gast bij Ordina

17 december 2014 - 18:00 tot 21:30
-

Op woensdag 17 december a.s. is Ordina Microsoft Solutions gastheer voor de .NET Gebruikersgroep Nederland. Deze gebruikersgroep is een non-profit organisatie met een aantal doelen waaronder het verspreiden van kennis over het Microsoft .Net platform. Eelco Koster, lead Microsoft Azure consultant bij Ordina, verzorgt woensdag een lezing over het migreren van websites naar Azure websites. Eelco heeft jaren ervaring in het migreren van sites naar Azure en neemt je in zijn lezing mee door de mogelijkheden en uitdagingen van Azure Websites.

Als Microsoft ontwikkelaar kan je niet meer om Azure , het Cloudplatform van Microsoft, heen. Microsoft investeert volop in Azure. Azure Websites is een volledig beheerde Platform-as-a-Service (PaaS) omgeving voor het bouwen, uitrollen en opschalen van kleine tot grote websites in een korte tijd. Dat geeft je als ontwikkelaar de ruimte om te focussen op code, en het opzetten van de infrastructuur over te laten aan Azure.
Maar hoe eenvoudig is het nou werkelijk om een bestaande web-applicatie over te zetten? Waar moet je rekening mee houden? Moet de applicatie worden aangepast? Kan je nog debuggen? In deze sessie gaan we live een applicatie migreren. We beginnen eenvoudig, maar kijken ook naar de meer geavanceerde mogelijkheden. Zoals deployments, session state en troubleshooting
De bijeenkomst is bij Ordina in Nieuwegein en begint om 19:00 uur, maar je kunt natuurlijk om 18:00 uur al terecht voor een hapje, drankje en een gesprek met collega ontwikkelaars.

Kijk voor meer informatie op www.dotnet.nl of neem contact op met Hans de Vries, business unit manager Ordina Microsoft Solutions.