EVENEMENT

Innoveer jij mee-sessie: mobile testing

27 mei 2014 - 17:00 tot 21:00
- Ordina Nieuwegein
Schrijf u direct in

Smartphones en tablets zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zowel zakelijk als privé kunnen we niet meer zonder onze touchscreens, onze apps en onze widgets. We willen ze op ieder moment van de dag tot onze beschikking hebben. Met mobiele devices is de digitale wereld nog toegankelijker geworden; alles kan 'anywhere, anytime en anyplace'. Een hele wereld ligt tegenwoordig onder je duim, just one little tap away.

De mobiele wereld is er dan ook één die bestaat uit het combineren van gemak met een gigantisch netwerk aan bestaande technologieën en informatiebronnen. Deze nieuwe verbindingen brengen grote veranderingen met zich mee voor bestaande IT-organisaties: ontwikkelen, security en testen behoeven een andere vorm van aandacht.

Graag nemen we je mee, tijdens deze sessie op dinsdag 27 mei, in de wereld van mobile. We zoomen in op de consequenties van de razendsnelle, mobiele veranderingen op het specialisme testing. Vereist dit een andere aanpak dan we gewend zijn in testing? Neem een kijkje in de Ordina-keuken en ervaar hoe wij omgaan met deze uitdaging!

Inschrijven

Heb jij net zo’n passie voor mobile testing als wij? Wil je meer te weten komen over dit onderwerp? Schrijf je dan in voor deze kennissessie via de inschrijfbutton bovenaan deze pagina. We kijken er naar uit je te ontmoeten op 27 mei in het hoofdkantoor van Ordina, Ringwade 1 in Nieuwegein.