EVENEMENT

Sessie Xamarin Mobile ontwikkelen

19 februari 2014 - 0:00
- Ordina Nieuwegein

Graag nodigen wij u uit voor een sessie met onze ontwikkelpartner Xamarin op 19 februari aanstaande. Een interessante sessie over hoe apps snel en efficiënt ontwikkeld kunnen worden over meerdere platformen. Erik Polzin komt uit San Francisco bij Ordina om met onze klanten in gesprek te gaan over het Xamarin platform, de product roadmap en Test Cloud.  

Xamarin stelt ontwikkelaars in staat om op verschillende platformen in C# mobiele apps te ontwikkelen, waarbij een groot deel van de code kan worden gedeeld. Het voordeel van Xamarin is dat het apps kan ontwikkelen in C# en .NET op alle platformen (iOS, Android, Mac en Windows). Xamarin heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt. Ruim 30.000 klanten en 50.0000 ontwikkelaars in meer dan 185 landen gebruiken Xamarin om native mobiele apps te bouwen in C#.

We organiseren twee sessies: u kunt zich inschrijven voor de sessie van 10.00 uur - 12.00 uur of voor de sessie van 14.00 uur - 16.00 uur. Geef in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier alstublieft aan naar welke sessie uw voorkeur uitgaat.

De sessies vinden plaats op Ordina's hoofdkantoor in Nieuwegein. U kunt parkeren achter de slagbomen bij de hoofdingang van ons kantoor.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via karen.donders@ordina.nl of telefonisch via 06-53361643.

Over de spreker: Erik Polzin
Erik Polzin heeft diverse functies bekleed binnen de vakgebieden enterprise IT services, consulting, project management en channel development. De afgelopen drie jaar heeft Erik in grote bedrijven succesvolle cross-platform mobile strategieën en oplossingen gedefinieerd en geïmplementeerd. Momenteel is Erik bij Xamarin verantwoordelijk voor het ontwikkelen van wereldwijde consulting partnerships, waarbij partners succesvol mobiele activiteiten kunnen ontplooien. 

Volg Erik op Twitter via @epolzin of op LinkedIn via linkedin.com/in/erikpolzin.