EVENEMENT

Ordina Microsoft Solutions meets Ordina Microsoft Belgium

16 april 2015 - 17:00 tot 21:00
- Ordina Nieuwegein
Schrijf u direct in

Wil jij jouw kennis en expertise op het gebied van Microsoft, .NET en Mobile Apps verder ontwikkelen, uitbreiden en verdiepen? Wil jij weten wat Ordina Belgium op dit gebied doet? Kom dan 16 april naar de Techsessie van Ordina Microsoft Solutions! 

In deze Techsessie heeft Ordina Microsoft Solutions twee collega’s van Ordina Microsoft België, Gill Cleeren en Bart Wullems, uitgenodigd om twee technische sessies te geven over hun expertise. Innovaties en marktontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ordina Microsoft Solutions is van mening dat kennisdeling onontbeerlijk is om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de markt, zodat wij samen met onze klanten kunnen innoveren. Niet alleen extern, maar ook intern.

Sprekers

Bart Wullems zal zijn expertise delen over code kwaliteit. Want alle ontwikkelaars zijn het eens dat kwaliteit belangrijk zijn en dat unit tests ons kan helpen om deze kwaliteit te behalen. Toch schrijven we geen unit tests of vergeten we ze als de deadline in zicht komt. In deze sessie introduceert Bart Acceptance Test Driven Development (ATDD) & Behavior Driven Development (BDD) en toont die hoe SpecFlow (http://www.specflow.org) ons kan helpen om kwaliteitscode te schrijven met de bijhorende testen in een nette en efficiënte en manier. Na deze sessie weet jij hoe je ATDD, BDD en SpecFlow kan gebruiken om betere kwaliteit software op te leveren.

Gill Cleeren zal zijn expertise delen over Xamarin.Forms. Xamarin.Forms is recent toegevoegd aan de lijn van Xamarin producten. Met behulp van Xamarin.Forms, kunnen we gemakkelijk apps maken met behulp van een enkele code-basis, inclusief de UI. Deze apps zullen als native apps draaien op iOS, Android en Windows Phone. In deze sessie zullen we Xamarin.Forms verkennen en voor kijken naar de mogelijkheden dat dit nieuwe product met zich mee brengt. Na deze sessie ken jij de mogelijkheden van Xamarin.Forms om sneller en beter cross platform software te ontwikkelen.