EVENEMENT

Ordina aanwezig op Campus Party

25 mei 2016 - 11:00 tot 29 mei 2016 22:00
- Jaarbeurs Utrecht

Vanaf 25 tot en met 29 mei is de Jaarbeurs Utrecht de huiskamer van vele duizenden internationale studenten op de Campus Party, die zich buigen over de vraagstukken van Healthy Urban Living: hoe gaan we wereldwijde problemen oplossen op het gebied van voedsel, water, energie, huisvesting, mobiliteit, onderwijs en gezondheid met behulp van technologie.

Campus Party is daarmee het grootste techfestival ter wereld. Techstart-ups en talent komen in de Jaarbeurs in Utrecht bijeen. Er is voor de deelnemende start-ups ruimte om ideeën te presenteren, te delen en te testen bij het publiek. Technische talenten en innovators verkennen er daarnaast hun carrièremogelijkheden en laten zich inspireren op het gebied van ondernemerschap.

Ordina’s Smart Technology toont haar kunnen in de Experience Zone. Bovendien ondersteunt Ordina een tweetal hackathons (Fintech en Food & Agri) die door Rabobank worden georganiseerd.

Voor medewerkers en klanten van Ordina is nog een beperkt aantal dagtickets beschikbaar. Neem snel contact op met Lydia.Schrier@Ordina.nl.

Voor wie een indruk wil krijgen van de Campus Party, zie de video hieronder.