EVENEMENT

Digitale transformatie met open source

30 maart 2016 - 16:00 tot 21:30
-
Schrijf u direct in

Elke traditionele organisatie krijgt er mee te maken: Start-ups zorgen voor nieuwe concurrentie in de markt door op een onconventionele manier goedkope producten en/of diensten aan te bieden passend in dit digitale tijdperk.

Hoe ga je daar het beste mee om? Bestrijden of omarmen?

Wacht de komst in elk geval niet af en begin vandaag al met de digitale transformatie naar organisatie 2.0 met moderne digitale diensten waardoor start-ups in jouw sector geen bedreiging maar simpelweg concurrentie zijn.

Zo’n digitale transformatie kost tijd en geld en dat is lang niet altijd beschikbaar. De keuze voor open source-software biedt daar een goed alternatief. Lage instapkosten, naadloze integratie, flexibel en innovatief. Het is tenslotte niet voor niets dat de start-ups waarmee je concurreert zich van deze oplossingen bedienen.

Ordina heeft drie koplopers in open source-software bereid gevonden te komen vertellen hoe digitale transformatie met open source-software strategisch is toe te passen en lichten het gebruik van hun producten toe aan de hand van interessante use cases.

Deze sessie is vrij toegankelijk maar gezien de beschikbaarheid van het aantal plaatsen wordt gevraagd om vooraf te reserveren via het inschrijfformulier.