EVENEMENT

Ordina neemt 20 studenten mee naar Tech Open Air in Berlijn!

14 juli 2015 - 8:00 tot 18 juli 2015 21:00
- Berlijn
Schrijf u direct in

Naar Tech Open Air in de Hackatrain

De eerste Nederlandse Hackatrain vertrekt op 14 juli 2015 vanuit Amsterdam. Het eindstation van deze unieke “hackathon” per trein is het driedaagse technologiefestival Tech Open Air in Berlijn waar muziek, tech en kunst samenkomen.

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring, waarbij teams van circa drie deelnemers geschiedenis gaan schrijven gedurende deze uitdagende reis. Je ontmoet andere techies, developers, marketeers en designers waarmee jij onder tijdsdruk met een gedegen oplossing moet komen voor een business case van de NS. Tijdens de reis zijn er consultants van Ordina beschikbaar voor begeleiding.

De beste innovatieve oplossingen die ontstaan tijdens de 6,5 uur durende treinreis van Amsterdam naar Berlijn worden door een vakjury op innovatie, creativiteit en haalbaarheid beoordeeld. De winnaars krijgen een round-trip Europese treinkaart.

Ga mee op de Hackatrain!

Ordina heeft 20 exclusieve tickets verloot voor de Hackatrain en Tech Open Air aan talentvolle technische IT-studenten. Wij zijn op zoek gegaan naar studenten die met hun technische kennis tot een creatieve en innovatieve oplossing kunnen komen voor de uitdagende business case. Deze studenten hebben ons op originele wijze laten weten waarom juist zij diè innovatieve denkers zijn die we niet kunnen missen op de Hackatrain.

Op www.hackatrain.nl vind je meer informatie over dit exclusieve event.

Op www.toaberlin.com vind je meer informatie over het Berlijnse festival Tech Open Air.