EVENEMENT

Innoveer Jij Mee-sessie Continuous Delivery Noorden

25 november 2015 - 17:00 tot 21:00
- Ordina Groningen
Schrijf u direct in

Continuous Delivery. Hot topic bij steeds meer organisaties. Ook in Noord-Nederland wordt er steeds meer ervaring opgedaan met het dagelijks geautomatiseerd opleveren van software releases naar productie. Het ene bedrijf is hierin succesvoller dan het andere. Maar wat bepaalt nu dat succes? Hoe komen deze organisaties tot resultaat? En welke hindernissen komen ze tegen voordat er concrete stappen gemaakt worden?

Tijdens onze Innoveer Jij Mee-sessie Continuous Delivery op woensdagavond 25 november bij Ordina in Groningen nemen we je mee aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk. En ervaar je welke lessen jij hieruit kunt leren om ook zelf succesvol te zijn met Continuous Delivery! Het evenement is gratis toegankelijk en wij zorgen naast de inhoud voor eten en drinken.

Cases uit de praktijk
Op deze avond zet Ordina een aantal Nederlandse organisaties op een rij die Continuous Delivery al tot en met productie hebben doorgevoerd of daar naar toe groeien. Wil jij meer weten over de ervaringen die deze organisaties hiermee hebben opgedaan? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in! We kijken er naar uit je te ontmoeten op 25 november op ons kantoor aan de Europaweg 33 in Groningen.