EVENEMENT

Laat het lot niet leiden! Round Table Application Lifecycle Management

13 november 2015 - 14:00 tot 17:30
-

Durft u het aan op vrijdag de 13e risico’s te nemen? Met de mitigerende maatregelen van Application Lifecycle Management ongetwijfeld!

Afkomstig uit het Product Lifecycle Management (PLM), ontwikkeld in de auto industrie door het toepassen van Computer Aided Design, resource planning, configuration management en andere basis elementen voor een volledige product lifecycle is Application Lifecycle Management (ALM) geboren. ALM is een begrip dat zich in de loop der jaren heeft bewezen als de toepassing van PLM principes op software development en operations.

De bekendheid van ALM groeit met de dag hoewel niet iedereen dat zal herkennen. Hoeveel bedrijven passen immers niet een practise van ALM toe in de vorm van Agile, Scrum en/of DevOps bij hun applicatie ontwikkeling?  Succesvolle organisaties hebben begrepen dat succes niet af hangt van “de beste methode”, “de beste tool” of “het beste team” maar dat hierin een balans gevonden dient te worden. Wilt u ook voorop lopen en innoveren, praat en luister dan mee tijdens de Round Table-sessie waarin  Microsoft Nederland en Ordina Microsoft Solutions hun visie geven over de toekomst van ALM. Laat u inspireren via een succesvolle showcase. Deel uw visie en uitdagingen zodat anderen hiervan kunnen leren en u samen met ons kan werken aan Continuous Improvement.

•          Wilt u mee discussiëren?
•          Kennis, ervaring en kunde bij elkaar brengen?
•          Van gedachten wisselen met de experts en/of andere inhoudelijk geïnteresseerden?

Vanwege de vele aanmeldingen is de inschrijving gesloten.