EVENEMENT

Schrijf je nu in voor onze basis training Devops

16 oktober 2015 - 9:00
-
Schrijf u direct in

DevOps
DevOps is een opkomende professionele beweging die staat voor een collaboratieve werkrelatie tussen Development (Dev) en IT Operations (Ops). Anders gezegd: in een DevOps organisatie werken ontwikkelaars, beheerders, testers en gebruikers samen om te zorgen voor een snelle flow van gepland werk. Door hun kennis en kunde te combineren verhoogt die samenwerking de betrouwbaarheid, stabiliteit, veerkracht en beveiliging van de productie omgeving. DevOps heeft als doel, de ontwikkel frequentie te verhogen, dit moet leiden snellere uitrol naar klanten, lagere failure rate, kortere tijdsspan tussen bug en fixes. IT zodat de organisatie sneller de juiste klantwaarde kan bieden. Alle professionals gelden binnen DevOps als sleutel rollen, elke pilaar heeft een “added value” voor de opgeleverde software.

Ordina en DevOps
Bij deze training krijg je een idee van wat DevOps is. Tijdens de training leer je wat Devops inhoud en welke rollen belangrijk zijn. Inhoudelijk beginnen we met de historie van DevOps (video) gevolgd door een bespreking van de veel voorkomende knelpunten en verspillingen binnen organisaties. Daarna gaan we kijken naar wat er nodig is voor een transitie naar DevOps. Verder bespreken we diverse bezwaren die rond DevOps kleven en staan we ook even stil bij de tools die nu veelal ingezet worden. We sluiten af met een creatieve oefening.
De training zal je de basis beginselen van DevOps bijbrengen.

Inschrijven
Ordina verzorgt op vrijdag 16 oktober een gratis DevOps basis training voor testers waarin je kennismaakt met deze aanpak en ook zelf daadwerkelijk ermee aan de slag gaat. De training is op locatie van Ordina in Nieuwegein en is van 9:00 tot 13:00 waarin de basis van DevOps bij gebracht zal worden en er ruimte is voor dialoog.

Bij vragen of andere verzoeken, kun je ook via telefoonnummer 06-10986936 of email bart.van.der.krogt@ordina.nl contact opnemen met Bart van der Krogt, Business Unit Manager Ordina Testing.

Let op vol=vol, schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.