EVENEMENT

Meer weten over DevOps en Microsoft Tooling? Volg dan 8 juni de webinar 'DevOps on the Microsoft Stack' van Wouter de Kort!

8 juni 2016 - 14:00 tot 15:00
-
Schrijf u direct in

Afgelopen woensdag 18 mei jl. heeft Wouter de Kort zijn boek 'DevOps on the Microsoft Stack' gepresenteerd. Een zeer succesvolle avond, waar menig deelnemer zich afvroeg: wat zou DevOps nou voor mijn organisatie of klant kunnen betekenen?

Naar aanleiding van deze behoefte en voor degenen die de boekpresentatie gemist hebben, organiseert Wouter de Kort, DevOps en ALM (Principal) consultant bij Ordina Microsoft Solutions, een 45-minuten durende webinar waarbij dieper ingezoomed wordt op DevOps on the Microsoft Stack.

In deze webinar zullen de deelnemers kennismaken met de mogelijkheden die de tooling van Microsoft heeft. Daarbij kan niet alleen gedacht worden aan code kwaliteit in de vorm van SonarQube, het releasen van software in de vorm van Release Management, maar ook het plannen van een project met behulp van TFS. Tijdens deze webinar biedt Wouter ook uitgebreid de gelegenheid om hier vragen over te kunnen stellen.

Na deze webinar ben jij geprikkeld om te kijken naar de mogelijkheden die Microsoft biedt op deze onderwerpen! Ben jij erbij? Schrijf je dan snel in! Zodra je je aangemeld hebt, zul je per mail een aanmeldlink voor de webinar ontvangen.