AdobeStock_110484461
Edwin Burgers Principal Expert +31(0)654766774

High performance teams

Versnel uw innovatie

Organisaties zijn volop in transitie. Banken worden techbedrijven, overheden zetten in op digitale communicatie met burgers en ook in de industriële sector helpen innovaties de klantwaarde te verhogen. Het is een kwestie van vernieuwen of verdwijnen. Een behoorlijke uitdaging als u zich geconfronteerd ziet met een gefragmenteerde workforce. High performance teams helpen u te versnellen.

Download meer informatie

High performance teams Contact Neem contact op met Edwin Burgers

Sneller waarde creëren

De vraag is hoe en waarmee u waarde toevoegt voor uw klanten. In veel organisaties is het een uitdaging om snel productief te zijn met divers samengestelde teams.

Uit onderzoek van Ordina onder meer dan zeshonderd deelnemers van een MOOC (Massive Open Online Course) over DevOps blijkt dat onderstaande factoren hierin een grote rol spelen:

  • organisatorische silo’s,
  • verschillende mindsets 
  • te weinig onderlinge communicatie

Dat is waar high performance teams in beeld komen. High performance teams zijn multidisciplinaire coalities van professionals die gewend zijn om met elkaar te werken en een gemeenschappelijke cultuur en een gemeenschappelijk kwaliteitsbesef hebben. Deze teams kunnen in zeer korte tijd optimaal functioneren, waarbij ze de verantwoordelijkheid nemen om het door uw gestelde doel te behalen.

Onderscheidende eigenschappen van een high performance team

  • Een high performance team werkt op basis van een DevOps-cultuur, waarin vertrouwen, bevlogenheid en vakmanschapschap centraal staan en intensieve samenwerking tot hogere klantwaarde leidt.
  • Er is een hoge mate van team-maturity, waarbij onderlinge coaching en het meten van effectiviteit een prominente rol spelen om tot aantoonbare verbeteringen te komen.
  • Ze maken gebruik van een beproefde set aan tools en platformen die het ontwikkelproces en de interactie met stakeholders optimaal faciliteert.

High performance teams - Drie onderscheidende eigenschappen

Onze methodiek

We ontwikkelen high performance teams op basis van een beproefde methodiek. Daarin staan twee thema’s centraal:

  • Door de vitaliteit en optimale leercurve van het team ontwikkelt het team zich in een rap tempo, waardoor een versnelling ontstaat om tot klantwaarde te komen.
  • De inzet van een high performance team heeft een positieve uitstraling op andere teams binnen uw organisatie.
High performance teams - De methodiek van Ordina

Grote expertise in tal van technologieën

We leveren high performance teams die grote expertise hebben in tal van technologieën: van Java en Microsoft tot Drupal en Pega. De inzet van onder meer agile coaches, automation experts en good practices zorgt voor continue ontwikkeling van de high performance teams. Dankzij de omvang van onze organisatie kunnen we bovendien snel opschalen.

Kortom: kiezen voor high performance teams van Ordina is kiezen voor snelle waardecreatie voor uw klanten.

High performance teams - Onze technologien

Heb jij het talent om te kunnen versnellen?

Krijg jij ook energie van het werken in een high performance team?
Kijk voor onze vacatures op werkenbijordina.nl.