Ordina

Daniël van der Starre toegetreden tot de Microsoft Visual Studio ALM Rangers

Daniël van der Starre is toegetreden tot de Microsoft Visual Studio ALM Rangers. De ALM Rangers is een internationale groep professionals die zich inzet om ALM/DevOps als werkwijze te promoten. Dit doen zij voornamelijk door het aanreiken en leveren van professionele begeleiding, praktische ervaring en overbruggende oplossingen voor software ontwikkelaars. Daniël treed hierbij in de voetsporen van collega Wouter de Kort die onlangs tot MVP op dit onderwerp is gepromoveerd.

Na de nominatie door een bestaande ALM Ranger heeft Daniël zich aan deze groep moeten bewijzen welke toegevoegde waarde hij bij hun doelstellingen zal leveren. Voor Daniël waren zijn enthousiasme voor DevOps, kennis en ervaring op dit onderwerp en zijn bereidheid zich hiervoor in te zetten voldoende voor zijn benoeming. Als ALM Ranger versterkt Daniël de reputatie van Ordina Microsoft Solutions als kick-ass™ goede .NET software development organisatie.

Ordina Microsoft Solutions ontwikkelt met .NET technologie state-of-the-art applicaties, waarbij onze specialismen de transitie naar DevOps en aansluiting op het Microsoft Azure platform zijn. Wij zien de Platform as a Service (PaaS) diensten van Azure als een ideaal platform om innovatie op het gebied van softwareontwikkeling vorm te geven. Het PaaS platform biedt ondersteuning voor het effectief, efficiënt en beheersbaar uitrollen van applicaties en betalen naar gebruik. In combinatie met Team Foundation Server en Visual Studio Team Services richten wij een moderne ontwikkelstraat in, welke snel leveren, innovatie, kostenbesparing en flexibiliteit in de hand werkt. Zodoende leveren wij een essentiële bijdrage aan het terugbrengen van complexe processen zoals het testen en releasen van software tot de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’.

Naast de verschillende Gold Partnerships (Application Development, Cloud Platform en DevOps) en de MVP status van Wouter de Kort versterkt Daniël zijn rol als 5e ALM Ranger in Nederland onze reputatie als kick-ass™ goede .NET software development organisatie. Daniël is DevOps coach en consultant binnen Ordina Microsoft Solutions.

#.NET #ALM #DevOps #Rangers #Microsoft #Visualstudio #Azure