ORDINA BLOGT

Ordina organiseert Inspiratielunches met futurist Tony Bosma

Traditioneel gezien is de zomer de periode waarin BV Nederland wat minder hard draait. Een ideaal moment om zonder de dagelijkse hektiek vooruit te kijken. Waarbij het er om gaat, inzicht te krijgen in de unieke periode waarin we nu leven.

  • Redactie
  • 26 juni 2012

Thema’s als big data, social media, mobile en cloud zijn geïnfiltreerd in het (bedrijfs-)leven. De uitdaging is deze thema’s handen en voeten te geven. De wereld verandert, maar wat is de ideale wereld? En wat kunt u zelf met uw organisatie doen om de wereld te veranderen, of ten minste te beïnvloeden?
 
Om dit te faciliteren biedt Ordina haar relaties een inspiratielunch aan met trendwatcher Tony Bosma. In een kleine setting wisselen we met Tony Bosma en vakcollega’s van gedachten over de juiste dingen doen in een veranderende wereld.
 
“Als we vanuit het heden naar de toekomst kijken dan zijn we verwonderd. Kijken we vanuit de toekomst naar het heden dan zijn we geschokt.” ~ Tony Bosma

Waar en wanneer

Er vinden gedurende de zomer meerdere sessies plaats. Iedere lunch biedt plaats aan maximaal zes tafelgasten. De lunch start om 12:30 uur en eindigt om ongeveer 14:30 uur. Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom.

Data en locatie

Dinsdag 24 juli in Villa Sonsbeek te Arnhem – VOL
Dinsdag 7 augustus in Zalmhuis te Rotterdam
Dinsdag 14 augustus in Het Bosch te Amsterdam – VOL
Dinsdag 21 augustus in Evoluon te Eindhoven
Dinsdag 28 augustus in Restaurant Marnemoende te IJsselstein – VOL

Voor u interessant?

De Inspiratielunches zijn vooral interessant voor Raden van Bestuur en Managers op het gebied van Marketing, Innovatie, Klantinteractie en IT-strategie.

Aanmelden

Aanmelding is op uitnodiging. Heeft u interesse, neem dan contact op met uw contactpersoon van Ordina. Voor vragen kunt u contact opnemen met Cindy Davids via 030-6637316.

Over Tony Bosma

Tony Bosma is trendwatcher, futurist en thoughtleader bij Ordina, divisie Consulting. Hij staat bekend om zijn gedegen en doordacht beeld van de toekomst. Een beeld dat hij weet toe te schrijven naar de belevingswereld van zijn klanten. Tony is hierdoor een veelgevraagd spreker en adviseur van organisaties, stichtingen en overheden. Daarnaast geeft hij in diverse media veelvuldig zijn mening over nieuwe ontwikkelingen, trends en visie. In 2010 en 2012 is Tony genomineerd door Second Sight voor de prestigieuze trendwatching hoofdprijs: Trendwatcher of the Year.
 
Lees meer over Tony Bosma en bekijk zijn weblog Extend Limits.