ORDINA BLOGT

PMO Kennissessie "PMO is een vak" zeer geslaagd

Gisteravond deelden wij kennis, ervaring en visie ten aanzien van het vakgebied PMO tijdens een wat mij betreft zeer geslaagde avond.

  • Frank Oeben
  • 19 juni 2012

Theorie en praktijk zijn gecombineerd, vervolgstappen zijn er legio. Wij gaan er voor zorgen dat zoveel mogelijk kennis ook in een breder gremium gedeeld gaat worden via ons blog PMOblog.nl, alsook via diverse LinkedIn discussiegroepen. Tijdens de sessie hebben twee discussies de revue gepasseerd. De eerste betreft de stellingen die wij gisteren ook bediscussieerd hebben.
 
Voor- en nadiscussieren over de stellingen uit de kennissessie "PMO is een vak" target="_blank"
 
De tweede is de vraag hoe je PMO nu moet uitschrijven. Deze ligt in de lijn met de vraag of PMO een stigma is of juist niet.

In het kader van de P3O update in 2013: Moet het woord "offices in de titel vervangen door "organizations"? target="_blank"
 
Ik nodig jullie uit deel te nemen aan deze discussies opdat we met elkaar het vakgebied verder professionaliseren en vooral het geldende beeld meer onze kant op buigen.

Graag bedank ik via deze weg alle deelnemers aan de Kennissessie voor hun aanwezigheid en inbreng. Daarnaast was deze avond niet mogelijk geweest zonder onze sprekers Henny Portman en Paul Hesselman en onze gastheren en –vrouwen van Ordina PMO. Ook aan hen dus mijn hartelijke dank.
 
Zoals gezegd gaan wij er voor zorgen dat zoveel mogelijk kennis met een zo breed mogelijk publiek gedeeld wordt. Hier gaan wij geen email nieuwsbrieven over versturen, maar zullen dit via de genoemde kanalen delen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Frank Oeben
PMO Consultant

 

Over de auteur:

Frank Oeben

Frank is ontwikkelaar. Van mensen, van projecten en van organisaties. Door verbindingen te maken, kennis te delen en mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en die toe te laten passen. Bij Ordina doet hij dit vanuit wisselende rollen. Meestal meerdere tegelijk, onder andere als trainer. Telkens op zoek naar vernieuwing. Vernieuwing die zin heeft. Zodat het meer gaat over waar het over moet gaan. Op Ordina.nl schrijft hij over wat hij tegenkomt, waarover hij zich verwondert of over iets dat hij wil delen.