ORDINA BLOGT

Verslag van het BPUG seminar 2012

Meer tijd waarin daadwerkelijk gespeeld wordt. Meer tijd om het spel te spelen. Minder tijd kwijt zijn aan voorbereiding, training, rust en nazorg.

  • Frank Oeben
  • 7 juni 2012

Daar draaide het om tijdens het BPUG-seminar 2012: ‘Zuivere speeltijd’. Afgelopen donderdag 7 juni vond het 15e BPUG Seminar plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ordina is er van overtuigd dat de juiste inzet van PMO een grote bijdrage kan leveren aan het verhogen van die zuivere speeltijd. Daarom was Ordina sponsor van dit seminar.

Op de dag, met een programma bol van round tables, workshops, presentaties en gaming werd op interactieve manier kennis uitgewisseld onder vakgenoten. Een zeer geslaagde dag. Iedere sponsor heeft voor de dag een hoofdstuk van het Best Practice Boek geschreven. Visiestukken en ervaringen uit het vakgebied. Frank Oeben heeft de bijdrage van Ordina voor zijn rekening genomen. In het artikel gaat hij in op de achtergrond en context van PMO, de belofte van PMO enworden aanbevelingen gedaan voor het implementeren of professionaliseren van een PMO. De artikelen konden tijdens het seminar bij de verschillende sponsors opgehaald worden. Het artikel is daarnaast hier te downloaden.
 
Op 4 juni 2013 vindt het 16e BPUG Seminar plaats. Tot volgend jaar!

Tijdens het BPUG-seminar werd een aantal nuttige prijzen uitgedeeld. Ordina viel maar liefst 4x in de prijzen! Nicolle, Maarten, Peter en Frank: van harte gefeliciteerd!

 

Over de auteur:

Frank Oeben

Frank is ontwikkelaar. Van mensen, van projecten en van organisaties. Door verbindingen te maken, kennis te delen en mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en die toe te laten passen. Bij Ordina doet hij dit vanuit wisselende rollen. Meestal meerdere tegelijk, onder andere als trainer. Telkens op zoek naar vernieuwing. Vernieuwing die zin heeft. Zodat het meer gaat over waar het over moet gaan. Op Ordina.nl schrijft hij over wat hij tegenkomt, waarover hij zich verwondert of over iets dat hij wil delen.