ORDINA BLOGT

Young Professionals organiseren IPMA Projectmanagement Parade 2012

Vijf enthousiaste Young Professionals (Amy Spaan (Ordina), Koen van Veen (Boskalis), Loes Schrijvers (AMI consultancy), Nina Pijls (Ordina) en Dave Jansen (Ordina)) zijn aangesloten bij de organisatie van de IPMA Projectmanagement Parade 2012.

  • Dave Jansen
  • 28 maart 2012

Met als doel de Parade aantrekkelijk te maken voor zoveel mogelijk projectmanagement Young Professionals!


Met die doelstelling op zak, zijn we gestart met het creëren van een aanlokkelijk programma voor Young Professionals en hebben we een inspirerend masterclass programma ontworpen. Gedurende het programma volg je de volgende drie workshops, die speciaal gericht zijn op de nieuwe generatie projectmanagers:

  • Benut de Kracht van de Jongere Generatie’ door Laurens Putter (SPIFF) & Ronald Heinis (ResultH)
  • Professionalisering: Wat is écht belangrijk voor jonge projectmanagers?’ Door Loes Schrijvers en Peter Storm (AMI Consultancy)
  • Generatie Y en Veranderend Leiderschap’ door Ilonka Speksnijder (Change Design Company) & Hester Macrande (cabaretière)

Naast deze workshops volg je ook 3 mini-masterclasses speciaal voor YP’ers. Tijdens deze mini-masterclasses wordt het onderwerp Leiderschap belicht vanuit drie compleet verschillende perspectieven.  De 3 masterclasses worden gepresenteerd door Theo Staalstra (Ordina), Johan Ravensloot (Capgemini) en Emile Burnaby Lautier (Project Services). Bovendien ontvangen de deelnemers van de masterclasses een bewijs van deelname en 10% korting op de opleidingen; IPMA-D, Praktisch Projectmanagement 1 en IPMA-D, of Prince 2 en IPMA-D aangeboden door NIMO Project Management Instituut.
 
Naast het boeiende programma wat we hebben weten te realiseren hebben we ook de gelegenheid gekregen om een stand in te richten speciaal voor de Young Professionals. Een plek waar YP’ers elkaar kunnen ontmoeten / netwerken, kennis kunnen maken met het vak projectmanagement middels een interactieve game (Sharkworld) en informatie kunnen verkrijgen over de IPMA Young Crew. Daarnaast is het natuurlijk ook de plek om even bij te komen na een interactieve workshop.
 
Ben je geïnteresseerd in projectmanagement, of ben je als Young Professional werkzaam binnen het vakgebied? Kom dan op 24 april naar het Nieuwegein Business Centre en ontmoet je vakgenoten! Om je aan te melden, of voor meer informatie kijk op www.projectmanagementparade.nl.

Over de auteur:

Dave Jansen

Geïnteresseerd in het online landschap van SEO tot Social en Web CMS. Schrijvend over zijn ervaringen, interesses of ontwikkelingen in de digitale wereld.