ORDINA BLOGT

Kwaliteit VisionWorks bevestigd

Uit een onderzoek van Computable komt Ordina VisionWorks naar voren als de leverancier met de hoogste gewogen gemiddelde score voor Business Intelligence (BI). Dat is wel iets om trots op te zijn!

  • Erwin Pilon
  • 20 juni 2013

Op vier van de zeven aspecten de beste

Af en toe is het bijzonder prettig om bevestigd te worden in iets wat je eigenlijk al weet. Dat gebeurde me afgelopen week toen ik de resultaten zag van de Computable Services Guide 2013. Op het vakgebied business intelligence scoort Ordina de hoogste gewogen gemiddelde waarde. Vreemd genoeg scoort IBM nog net iets hoger in het eindcijfer, maar dat neemt niet weg dat op vier van de zeven aspecten VisionWorks (het onderdeel van Ordina dat zich heeft gespecialiseerd in Business Intelligence-dienstverlening) als beste uit de bus komt. We scoren het hoogst op de aspecten Prijs, Kwaliteit van dienstverlening, Nakomen van tijdsplanning en Binnen budget blijven.

Vooral het feit dat het hier klantoordelen betreft vind ik erg belangrijk. De klant kan het immers altijd als beste beoordelen.

Van goed naar nog beter

Alleen maar tevreden dus? Net niet helemaal. Ik vind onze score op het aspect Kennis nog niet hoog genoeg. Maar laat dat nu net een onderdeel zijn waar we nu hard aan werken om dat op een nog hoger plan te tillen. We zijn al heel goed en we gaan alleen nog maar beter worden!

 

Meer over de Services Guide 2013 op de site van Computable.

 

Over de auteur:

Erwin Pilon

Erwin is een ervaren management consultant en business unit manager, met uitgebreide ervaring met besturingsvraagstukken van organisaties. Management dashboards, KPI’s, performance management, en de toepassingsmogelijkheden van big data hebben zijn bijzondere interesse.