ORDINA BLOGT

Clockwork sponsor van DrupalJam 2014

Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina, is zilver sponsor van DrupalJam 2014. DrupalJam is het grootste Drupal-evenement van Nederland en wordt inmiddels voor de tiende keer op rij georganiseerd. Dit jaar vindt DrupalJam plaats in Maarssen.

  • Imre Gmelig Meijling
  • 28 april 2014

DrupalJam trekt jaarlijks ruim 350 Drupal-specialisten uit Nederland en België die op het evenement afkomen om meer te weten komen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Drupal-techniek, best practises, nieuwe mogelijkheden en aanverwante internetontwikkelingen.

Drupal is een open source contentmanagementsysteem (cms) en contentmanagement framework dat wordt gebruikt voor websites en internetapplicaties. Clockwork gelooft in open source en zet open technologie in daar waar ze aansluit bij de visie van opdrachtgevers. Open technologie bespaart geld. En ze zorgt er ook voor dat de software continu verbetert.

Clockwork zet Drupal regelmatig in voor spraakmakende online projecten en bedrijfstoepassingen. Clockwork is lid van Stichting Drupal Bedrijven Nederland en actief in de Drupal-community met het organiseren van events en bijdrage van code.

DrupalJam 2014 staat garant voor een mix van hardcore Drupal en nieuwe websitetechnologieën. Ancilla Tilia van de Piraten Partij spreekt over privacy en Jan Willem Tulp verzorgt de keynote over prachtige datavisualisatie. Daarnaast zal Drupal-oprichter, voorzitter en internationaal ondernemer Dries Buytaert via een livefeed een Q&A-track doen. Het programma staat verder vol met technische Drupal insights, inspirerende webtracks en de Guru Bar waar nieuwkomers en specialisten lastige vragen kunnen stellen aan bekende ontwikkelaars.

Voor meer informatie over DrupalJam 2014 verwijzen we je graag naar de website.

 

Clockwork sponsor van DrupalJam 2014 Maarssen