ORDINA BLOGT

Sparren met Drupal core developers part 2

Op 18 oktober kwamen onze Belgische Drupal vrienden Kristof De Jaeger (swentel) en Jan-Yves Vanhaverbeke (jyve) van epsenkaas langs op Ordina om met ons te sparren over sematische webstandaarden en Drupal development.

  • Jeroen Bijl
  • 13 januari 2014

Afgelopen vrijdag (11-01) was het weer zover. Kristof De Jaeger (swentel) en Jan-Yves Vanhaverbeke van Epsenkaas kwamen weer langs. Maar in plaats van sparren gingen wij die dag aan de slag. Doelstelling was om een website te gaan maken in Drupal. Daarnaast zou ook een native app komen die de content en informatie uit Drupal kon halen.


Nadat er een Git omgeving was opgezet en de installaties bij iedereen draaide gingen we aan de slag. Iedereen kreeg een taak om aan te werken en in de loop van de dag hadden we al snel resultaat.


Ook al is het allemaal nog niet af, wij hebben toch weer een hoop bij geleerd en kunnen mooi verder bouwen op wat wij vrijdag gemaakt hebben.


Al om al een gezellige en leerzame dag!

Drupal


Over de auteur:

Jeroen Bijl

Jeroen is sinds 2012 werkzaam voor Ordina (Clockwork). Jeroen wordt bij klanten en projecten ingezet als Front-End Developer en doet hij met name de Front-End werkzaamheden bij Drupal projecten. Verder houdt hij zich bezig met nieuwe ontwikkelingen om de Front-End Workflow effectief en en makkelijker te maken.