Ordina

Stem op Ordina als ICT-dienstverlener van het jaar

Computable Award 2014Computable heeft Ordina genomineerd als ICT-dienstverlener van het jaar 2014. Aanleiding voor de nominatie is de realisatie van de nieuwe gemeenschappelijke meldkamer van de politie, brandweer en ambulance in Ypenburg (Den Haag) door de veiligheidsregio Haaglanden.

Als leverancier van de meldkamer ICT-infrastructuur heeft Ordina dit succesvolle migratieproject ondersteund, waarbij ongeveer 85 medewerkers en zo’n veertig bijbehorende applicaties naar de locatie Haaglanden in Ypenburg (Den Haag) zijn verhuisd.

Het juryoordeel luidt als volgt: "Het samenvoegen van de verschillende systemen en de stakeholders op één lijn houden is in dit project een knappe prestatie geweest. Het is bekend hoe groot de cultuurverschillen zijn tussen de medewerkers van de openbare orde en veiligheid. Alles tezamen genomen heeft Ordina de nominatie voor ICT-dienstverlener van het jaar terecht verdiend."

Breng uw stem uit op de ICT-dienstverlener van het jaar!

U kunt uw stem uitbrengen via de website van Computable. Op 6 november 2014 maakt Computable tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie de award heeft gewonnen.

Tot 15 oktober 2014 kunt u uw stem uitbrengen.