Ordina

Voorbereidingen Ordina Open Innovatiedagen in volle gang

De voorbereidingen voor de Ordina Open Innovatiedagen in Nieuwegein zijn in volle gang. De entree, het bedrijfsrestaurant en het Grand Café worden volledig omgebouwd en aangekleed voor de Innovatiedagen die op 11 en 12 oktober plaatsvinden.

Het thema van de Innovatiedagen is Vernieuwen of Verdwijnen en geeft aan de hand van interessante sprekers en innovatieve cases antwoord op de vraag hoe bedrijven onderscheidend en relevant kunnen blijven in een snel veranderende digitale wereld. Dit vraagt aanpassingsvermogen van organisaties, maar vooral van mensen.

Tijdens het plenaire programma gaan Margriet Sitskoorn en Paul Rulkens nader in op de vraag hoe mensen zich kunnen aanpassen aan de digitale wereld. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie en richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en hoe je daarmeeprestaties kunt verbeteren en doelen kunt bereiken. Paul Rulkens helpt organisaties om de nieuwe technologieën en disruptieve ontwikkelingen voor te zijn en om deze echt toe te passen.

Nieuw dit jaar aan de Innovatiedagen zijn de drie themawerelden, Innovatiekracht, Intuïtieve technologie en Veilig en Robuust. In de werelden worden interactieve presentaties gegeven door onze klanten.