Ordina Innovatiedagen 2018

Innovatiedagen 2018

Bent u klaar voor de volgende fase van digitale transformatie?

Ordina organiseert op 10 oktober in Nieuwegein voor de zesde keer de Ordina Innovatiedagen. Dit jaar staan ze in het teken van ‘verbinden en versnellen’ en de rol van data in de digitale transformatie van uw organisatie.

Iedere dag staan we met behulp van technologie in verbinding met elkaar, organisaties en machines. Dit genereert een enorme hoeveelheid informatie, maar hoe deze slim en verantwoord in te zetten? Intelligente organisaties weten hun business te versnellen door de verbinding te leggen tussen de realiteit van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Laat u tijdens de Ordina Innovatiedagen inspireren door interessante sprekers zoals visionair Rik Vera en Carlo van de Weijer (VP traffic TomTom), maar leer ook van praktijkvoorbeelden van toegepaste innovatie van onder andere TeamNL (NOC*NSF), Nationale Politie en Kas Bank.

Bekijk hier het filmpje met Rik Vera.

Bekijk hier het filmpje Carlo van de Weijer.

Bekijk hier het filmpje met Bernadet van Os van TeamNL (NOC*NSF) waarin ze vertelt over de toepassing van innovatieve technologieën en de kracht van data in de Nederlandse topsport.

Ga naar huis met nieuwe ideeën en concrete handvatten om de digitale transformatie van uw organisatie te versnellen.

Wilt u erbij zijn, dan kunt u zich aanmelden via uw Ordina-contactpersoon of een e-mail sturen naar innovatiedagen@ordina.nl.

Bekijk alvast de trailer.