Onze communities

Vandaag coderen. Morgen inspireren.

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring worden er ook nieuwe proposities ontwikkeld.

Microsoft Solutions

Microsoft Solutions is een community van ruim tachtig professionals. Wij blinken uit in .NET-ontwikkeling, Azure-implementaties, Office 365 en DevOps. Samen met jou zoeken we naar een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke wensen en situatie. We werken in kleine informele teams, met ruimte voor een praatje, humor en teamuitjes. Je vergroot continu je expertise met interne kennissessies, opleidingen, trainingen en summits. Want wat we doen, doen we steengoed.

JTech

Bij Ordina J-Tech, werk je samen met ruim 150 gedreven en creatieve developers bij de gaafste Javaclub van Nederland. Je werkt aan innovatieve opdrachten en meestal in Ordina teamverband. Je krijgt vrij baan om te groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt. Ons Accelerator opleidingsprogramma brengt mediors in mum van tijd tot het niveau van een senior. En met het unieke Codesmith opleidingsprogramma, kunnen seniors doorgroeien tot het kennisniveau van een Java Champion. Tijdens onze events en meet-ups doe je nieuwe kennis op, deel je ervaringen en hoor je alle sterke verhalen.

JSRoots

JSRoots is Ordina’s front-end community, een hechte club van specialisten met een passie voor JavaScript. Wij ontwerpen, testen en ontwikkelen applicaties met en voor onze klanten. Bij JSRoots krijg je vrij baan om te groeien en ontwikkelen zoals jij dat wilt. Tijdens onze events en meet-ups doe je nieuwe kennis op en deel je ervaringen met je collega’s. Je werkt met bekende technologieën als Angular, Vue en React. En nieuwe kennis van applicatieplatformen en programmeertalen. Ben jij klaar voor de eerste sprint?

Pythoneers

Alle ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. En jouw vakmanschap. Dát is werken bij Ordina Pythoneers. Wij zijn de enige gespecialiseerde Python community in Nederland, waar alle expertise is gebundeld in één unit. Dat betekent dagelijks sparren met andere specialisten en samen innoveren met Python. Denk aan onderwerpen als Artificial Intelligence, zoals deep learning met Tensor Flow. Tijdens onze events en meet-ups doe je nieuwe kennis op en deel je ervaringen. Wanna join?

ZTech

Kennis over ‘klassieke’ ontwikkeltalen en IT-systemen wordt schaarser, maar blijft onmisbaar omdat ze kritische bedrijfsfuncties ondersteunen. Bij Ordina ZTech werk je bij de marktleider in Nederland op het gebied van applicatieontwikkeling op IBM z Systems (mainframes). Je komt terecht in een ervaren en stabiel team, waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Samen helpen jullie de klant om klassieke systemen te optimaliseren en een brug te slaan naar de wereld van nieuwe applicaties.

Testing/Auto|Q

Ordina AUTO|Q is een hechte community van bevlogen testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze klanten. Je werkt in High Performance Teams waarin we mensen matchen op specialisme én persoonlijkheid. We hebben een sterke focus op kwaliteit, volgen de laatste trends in testautomatisering op de voet en delen al onze kennis om ons vakmanschap te blijven verbreden. Bij Ordina AUTO|Q geef je zelf richting aan je ambities en je ontwikkeling.

Rulesmatter! en RPA

RulesMatter! is een actieve community van ondernemende, professionals met liefde voor hun vakgebied. Mensen die het verschil willen maken, soms een tikkeltje eigenwijs. Je helpt onze klanten in teams met slimme en innovatieve technologie zodat zij zelf kunnen innoveren en versnellen. Je verbetert en automatiseert cruciale en kritische klantprocessen door case managementimplementaties met bv Pega software of met Robotic Process Automation.

Requirements

Je sluit je aan bij de grootste Agile Requirements community van Nederland. Een enthousiaste groep professionals die het voortouw neemt en onze klanten helpt bij hun Agile Transformatie. We zijn als community sterk gericht op onderlinge kennisdeling. Tijdens onze meetings experimenteren we veel met nieuwe werkvormen en manieren om de digitale transformatie nog beter vorm te geven.

Architectuur

Bij Ordina Architectuur zijn we altijd ‘on the lookout’ naar nieuwe trends en realiseren innovatie met onze eigenzinnige kijk op ICT-architecturen. Als geen ander zijn we in staat om een architectuurvisie te ontwikkelen. En die dragen we met heldere roadmaps ook uit bij de grootste bedrijven in financiële markt, overheid en industrie. Bij Ordina Architectuur is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Continuous learning dus, zodat we altijd samen voorop blijven lopen.

Leadership

Bij Ordina Consulting help je klanten om invulling te geven aan hun visie, missie en strategie en die te operationaliseren op strategisch en tactisch niveau. We hebben opdrachten bij grote, toonaangevende bedrijven in de financiële en IT-sector, maar ook bij kleinere, aansprekende klanten. De afwisseling houdt je scherp. Binnen Consulting is volop ruimte voor ontwikkeling. Jij neemt de regie over jouw loopbaan en opleiding.

Security & Risk Management

Het vakgebied van Ordina Security & Risk Management wordt elke dag belangrijker. Bij ons werk je aan complexe security-uitdagingen om steeds slimmere hacking en fraude te voorkomen. Van politie tot nike, van finance tot overheid. Samen met je collega’s maak je organisaties veiliger en beter weerbaar tegen cybercrime. We hebben al een sterke marktpositie, maar onze ambitie om verder te groeien is letterlijk grenzeloos.

Visionworks

Je werkt in High Performance Teams waarin we mensen matchen op specialisme én persoonlijkheid. Voor een optimale work/life-balance, zoeken we samen met jou naar een opdracht in de regio, die ook aansluit op jouw ambitie. Onze klanten zijn grote, toonaangevende bedrijven. We hebben een ondernemende, start-up mentaliteit, maar bieden de slagkracht en opleidingsmogelijkheden van een grote onderneming.

Codestar

At Ordina Codestar we are not afraid to say it our loud: we are very, very good. That’s why we are the #1 partner for full-stack Scala and Big Data solutions in the Netherlands. We decide how we do our job. We know everything about programming and we like to share our passion at events and international conferences. You will work in a diverse team of multilingual professionals on cool and challenging cases.

GEO-ICT

Ordina GEO-ICT opent een wereld aan kansen voor onze klanten. Door ruimtelijke gegevens te integreren, analyseren en combineren, maken we informatie zichtbaar. Zo optimaliseren we besluitvorming en zetten we inzicht om in actie. We denken buiten de gebaande paden en begeven ons als ontdekkingsreiziger in de wereld van de Digital Twin.

Voor jouw baanbrekende ideeën is in ons team volop aandacht. Samen zetten we ICT op de kaart. Letterlijk.

Smart Technologies

Ordina Smart Technologies ontwikkelt grensverleggende oplossingen voor aansprekende klanten in allerlei sectoren. We combineren slim de nieuwste technieken, zoals virtual & augmented reality, artificial intelligence, machine learning en blockchain. Pionierend onderzoek je samen met klanten hoe je via innovaties zoveel mogelijk waarde aan hun organisatie toevoegt. We zijn een club van zo’n dertig professionals die elke dag in hun handen wrijven. Omdat ze de status-quo in de datawereld weer mogen uitdagen. Wanna join?

SAP

Bij Ordina SAP werk je in het digitale bedrijfshart van aansprekende klanten in de financiële dienstverlening, overheid en industrie. Onze dynamische en hechte SAP-teams kennen een ongedwongen sfeer en veel vrijheid. Heb je een goed idee? Dan geven we je graag volop ruimte om dat uit te werken.

Oracle

Ordina Oracle bouwt en beheert Enterprise Resource Planningssystemen. Je profiteert mee van ons Platinum Partnerschap op het gebied van technologie en apps. Zo beschik je altijd over up-to-date kennis. Je werkt in een hecht team dat aandacht heeft voor jouw ideeën, persoonlijkheid en vakmanschap. Bij grote klanten zet jij samen met je team de toon en ontwikkel je innovatieve oplossingen.

Ordina Supply Chain Optimization

Ordina SCO is marktleider in Advanced Planning & Scheduling (APS). Wij helpen onze klanten ingewikkelde planningspuzzels op te lossen en ondersteunen bij de implementatie en het beheer van APS software. Van haven tot vliegveld: je lost prangende planningspuzzels op voor klanten in alle sectoren. We gaan prat op de knowhow van onze medewerkers op gebieden als wiskundige optimalisatie, operationeel onderzoek, informatica en kunstmatige intelligentie. Dus hou je van puzzelen en plannen? Dan zit je bij Ordina SCO helemaal op je plek.

JD Edwards

Ordina SCO is marktleider in Advanced Planning & Scheduling (APS). Wij helpen onze klanten ingewikkelde planningspuzzels op te lossen en ondersteunen bij de implementatie en het beheer van APS software. Van haven tot vliegveld: je lost prangende planningspuzzels op voor klanten in alle sectoren. We gaan prat op de knowhow van onze medewerkers op gebieden als wiskundige optimalisatie, operationeel onderzoek, informatica en kunstmatige intelligentie. Dus hou je van puzzelen en plannen? Dan zit je bij Ordina SCO helemaal op je plek.

Digital Services

Ordina Digital Services garandeert voor klanten de continuïteit, groei en performance van hun websites, portals en apps. Je werkt in mooie projecten met de platforms van Bloomreach, Drupal en Mendix. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je dé expert bent én blijft voor jouw platform. Bij Ordina Digital Services bepaal je zelf met je team en de klant hoe laat je begint en waar je werkt. Zo hou je werk en privé goed in balans.

Maatwerk

We zijn een mulitdicisplinair team met zowel Java als .NET developers en van junior tot senior collega’s. Zo kunnen we per project een passend maatwerk team samenstellen, net zoals de applicaties die we bouwen. Je werk is daardoor altijd uitdagend en afwisselend. Telkens weer haal je al je vaardigheden uit de kast om de beste oplossing voor de klant te vinden.

Stack|C

Ordina STACK|C  ondersteunt klanten in het toepassen van DevOps en Agile werken. In de rol van infrastructuur architect bekijk je vanuit verschillende invalshoeken de klant organisatie. Vervolgens adviseer je de klant met betrekking tot de inrichting en het beheer van hun ICT-voorzieningen, en de continue veranderingen in hun bedrijfsvoering. Hiervoor gebruiken wij bij onze klanten de nieuwste inzichten op gebieden als virtualisatie, cloud en integratie. We maken hierbij gebruik van de productlijnen van onder andere Microsoft, Vmware, Cisco en Citrix.