fbpx

Ordina aanwezig op Big Data Expo

Onlangs vond de Big Data Expo plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit tweedaagse event stond in het teken van big data en had als doel specialisten uit de verschillende data-disciplines samen te brengen.

Uiteraard was ook Ordina met een groot aantal collega’s vanuit de busineesunit Data Driven aanwezig op de beurs om onze oplossingen vanuit de businesspropositie Data-driven onder de aandacht te brengen. Ordina is dé leverancier van oplossingen op het gebied van van Datascience, GEO-ICT, Linked Data en business intelligence. Met name de combinatie van deze specialismen gaven aanleiding tot goede business gesprekken.

Bezoekers waren onder de indruk van ons verhaal over de kracht van Linked Data, maar waren vooral op zoek naar een kort en overtuigend argument om de business te overtuigen van de keuze voor Linked Data.

Het helpt dan om een bekende casus van een bedrijf als Electronic Arts te kunnen noemen, dat dankzij semantisch modelleren haar enorme businesswaarde heeft gecreëerd. De integratie van metadata in het gegevensmodel was ook een argument voor Linked Data dat de bezoekers overtuigde.

Data effectief inzetten?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door data effectief in te zetten, maar weet u niet precies wat de juiste IT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met Ordina en wordt een intelligente datagedreven organisatie. We kunnen u onder meer van dienst zijn op het gebied van data science, geo-ict en supply chain optimization.