Ordina als Premier Sponsor aanwezig op Bloomreach Connect-event

Ordina is als Premier Sponsor aanwezig op het Bloomreach Connect-event in Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam dat dinsdag 29 oktober plaatsvindt.

Bloomreach Connect

Op het event worden de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Digital Experience gepresenteerd en delen klanten als GrandVision, ING, Inter Milaan en B&S International hun ervaringen met digitale transformatie en Headless contentmanagementsysteem (CMS).

Ordina Digital Services

Ordina Digital Services ontzorgt bedrijven en instellingen door de continuïteit, groei en performance van hun websites, portals en (bedrijf kritische) apps te garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de digitale transformatie van grote bedrijven. Onze klanten verwachten de beste gebruikerservaring via alle digitale kanalen. Gepersonaliseerde content en gerichte marketing maken deze ervaring relevanter voor klanten en dragen bij aan een optimale user experience. Bedrijven als Trustly, Rabobank en Ingenico maken dagelijks gebruik van onze ruime ervaring met Headless CMS-oplossingen en uitgebreide front-end expertise.

Over Bloomreach

Bloomreach-software stelt financiële instellingen, retailers, distributeurs, producenten en andere organisaties wereldwijd in staat om sterk gepersonaliseerde digitale klantervaringen te creëren. Het Bloomreach Experience-platform (brX), combineert AI-gedreven search- en merchandising tools met een toonaangevend CMS. BrX versnelt de conversie, verhoogt de omzet en geeft realtime inzicht in bedrijfsdoelstellingen.

Geïnteresseerd?

Wilt u aanwezig zijn op het event en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Bloomreach voor uw organisatie? Neem dan contact op met Helmer van Maarschalkerweerd via helmer.van.maarschalkerweerd@ordina.nl of bel +31 6 29339903.