fbpx
Prijsuitreiking Kofax Partner Excellence Award 2019

Kofax Partner Excellence Award 2019

Ordina is tijdens de Kofax Partner Summit in Los Angeles onderscheiden met een Kofax Partner Excellence Award 2019 voor RPA Partner of the year. Een prestatie waar we bijzonder trots op zijn en laat zien dat onze inspanningen op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) worden gewaardeerd.

Kofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Ordina maakt bij het ontwerpen van softwarerobots onder meer gebruik van Kofax RPA.

Robotic Process Automation

RPA is een innovatieve manier van automatisering, waarbij software menselijke taken op bestaande IT-systemen en interfaces overneemt. Dit stelt bedrijven in staat om werkzaamheden met een hoog volumerend en sterk repetitief karakter te automatiseren en medewerkers in te zetten op verantwoordelijkheden die er echt toe doen.

VodafoneZiggo

Ordina heeft inmiddels flink wat ervaring met RPA. Zo heeft Ordina bij telecomaanbieder VodafoneZiggo op basis van de businesspropositie Digitale acceleratie een softwarerobot ontwikkeld, waardoor het verwerken van aanvragen voor telefonie- en internetaansluitingen in de zakelijke markt is versneld van 7,5 uur naar tien minuten.

Gartner

De verwachting is dat grote organisaties in toenemende mate RPA-software zullen inzetten voor kwaliteitsverbetering en meer efficiëntie van hun bedrijfsprocessen. Gartner voorspelt dat in 2020 de uitgaven voor RPA-software in 2020 ongeveer 1 miljard dollar zullen bedragen.

Meer informatie over RPA vindt u op deze pagina.