fbpx

Ordina benoemt Joleen Breij tot business director Data

Ordina heeft zich versterkt met de komst van Joleen Breij. Per 1 september is zij de business director Data en verantwoordelijk voor het creëren van duurzame waarde bij klanten van Ordina op het gebied van data.

Hiervoor was Joleen Breij werkzaam in verschillende managementfuncties bij onder andere Eneco, Roamlercare, PostNL en TNTPost. Joleen heeft naast een brede managementervaring veel expertise op het gebied van business development en business IT, digitale transformatie, data-oplossingen en data governance.

CEO Jo Maes over Joleen Breij: “Met de  benoeming van Joleen halen we een sterke leider in huis met het vermogen om verandering, innovatie en bedrijfsgroei te stimuleren. Ze is resultaat- en servicegericht, en heeft het vermogen om grote projecten succesvol te managen in een complexe omgeving. In haar rol als business director Data kan ze een waardevolle bijdrage leveren aan onze strategie, waarin onze datagedreven marktoplossingen een belangrijke rol spelen.”

Joleen Breij over haar rol bij Ordina: “Om klanten te helpen bij hun digitale transitie is data essentieel. Samen met mijn team wil ik ze adviseren en ondersteunen om data op een juiste manier in te zetten en zo een datagedreven organisatie te worden.”

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Ordina is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX). In 2021 behaalde Ordina een omzet van EUR 394 miljoen. Meer informatie is beschikbaar op www.ordina.nl.