fbpx
Margreet Rijken van Ordina krijgt de Gouden Lotus Award 2018 overhandigd

Ordina Data & Finance Solutions wint Gouden Lotus Award 2018

UwKluis.nl, een gezamenlijk initiatief van Ordina Data & Finance Solutions én De Nationale Hypotheekbond, is vandaag beloond met een Gouden Lotus Award in de categorie ‘Meest innovatieve dienstverlening aan de consument’.

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, werden tijdens HypoVak 2018 voor de derde keer uitgereikt.

“Een belangrijke stap naar een nieuwe manier van werken in het stoffige hypothekenland en eindelijk een dienst waar de klant zelf de baas is over zijn gegevens”, aldus de respondenten.

Met behulp van UwKluis.nl is het mogelijk om via een beveiligde verbinding gegevens op te halen bij verschillende websites van de overheid, waaronder het UWV, de Belastingdienst, DUO, mijnpensioenoverzicht.nl en mijn Overheid. De benodigde gegevens worden dan automatisch verzameld en overzichtelijk weergegeven in een wachtwoord beveiligde PDF. Dit bestand kan vervolgens gemaild worden naar de gebruiker en een financieel dienstverlener.