Ordina en MarkLogic winnen Channel Award 2019

Ordina en MarkLogic hebben de Channel Award 2019 gewonnen in de categorie ‘Most Succesful Partner Network Extension of the year’. Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats van de achttiende editie van de Channel Awards, waarbij een groot aantal awards werd uitgereikt aan organisaties en personen.

In de categorie waarvoor Ordina en Marklogic waren genomineerd, was het bijzonder spannend omdat de top 5 zeer dicht bij elkaar zat. Uiteindelijk gaf de stem van de jury de doorslag.

Datahub-oplossing

Beide partijen kregen de prijs vanwege de datahub-oplossing van MarkLogic. Dit is een oplossing op basis van de zogenaamde enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden.

Daarmee biedt het een kant-en-klare oplossing voor de meest complexe IT-uitdaging van deze tijd: het bij elkaar brengen en harmoniseren van de vele verschillende soorten data die in een organisatie aanwezig zijn, zonder de strenge datasecurity-eisen uit het oog te verliezen. Dit is noodzakelijk om snelle en betrouwbare inzichten uit data te halen.

Partnership

Eerder dit jaar hebben Ordina en MarkLogic een partnership gesloten, waarbij Ordina het data-integratieplatform van MarkLogic bij zijn klanten gaat implementeren. Samen zetten zij zich in om de innovatiekracht van hun klanten te vergroten door hun datahuishouding te optimaliseren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren.

Als onderdeel van de samenwerking zijn er dertig Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaard-onderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.

Intelligente datagedreven organisaties

Ordina helpt organisaties in de transitie naar een intelligente datagedreven organisatie, waarbij security, privacy en het op orde brengen van de gehele informatiehuishouding centraal staan. Als implementatiepartner van MarkLogic, vergroot Ordina de mogelijkheden hiertoe met behulp van onder meer de semantische datamanagement solution en de aanpak Informatiehuis op Orde.