Ordina en Regas starten partnership

IT-dienstverlener Ordina en zorgautomatiseerder Regas hebben een partnership gesloten voor een periode van minimaal twee jaar. Ordina en Regas bieden door de samenwerking zorginstellingen en welzijnorganisaties een innovatief cliëntvolgsysteem aan dat betrouwbaar en schaalbaar is.

Het cliëntvolgsysteem ondersteunt de dagelijks werkzaamheden van meer dan 20.000 hulpverleners, cliënten, psychiaters en (pleeg)ouders. Met behulp van deze propositie hebben gebruikers altijd de juiste informatie op de juiste plek, waardoor er meer tijd overblijft voor zorgtaken.

Marktleider welzijnsmarkt

Regas, marktleider in de welzijnsmarkt, ziet dat de zorgmarkt continu in beweging is en verschillende processen in de zorg steeds meer op elkaar moeten worden afgestemd. Voor instellingen is het daarom van belang dat systemen in de organisatie mee kunnen veranderen. Het cliëntvolgsysteem kent uiteenlopende functionaliteit, zoals dossiervorming, zorgadministratie, online hulpverlening en behandelplannen.

Met de overeenkomst richt Regas zich op de levering van het softwareproduct. Ordina concentreert zich op de implementatie, dataconversie en het bouwen en beheer van koppelingen, waardoor gegevensuitwisseling tussen het cliëntvolgsysteem met andere softwarepakketten en ketenpartners mogelijk is.

Koppelingen

Ordina heeft ruime ervaring in het leggen van koppelingen tussen het cliëntvolgsysteem van Regas en andere administratieve en medische systemen die zorginstellingen gebruiken. Hierdoor ontstaat er een vollediger beeld rondom de zorgcliënt en de behoeften, waardoor specifieke zorg kan worden aangeboden.