fbpx

Ordina en T-Systems kondigen samenwerking aan in de Benelux

Ordina en T-Systems kondigen een gezamenlijke go-to-market strategie aan in de Benelux. Met deze samenwerking krijgen klanten toegang tot een totaalportfolio van innovatieve cloud-, werkplek-, en applicatiediensten om hun end-to-end ICT-behoeften in te vullen en de digitalisering van hun business te versnellen.

Ordina profiteert van T-Systems’ twin-core datacenters, cloud-ecosystemen en moderne netwerkdiensten. T-Systems gaat gebruikmaken van Ordina’s kennis van lokale bedrijfsprocessen en toonaangevende Service Integratie en Applicatie Management-diensten in de Benelux. Als onderdeel van de samenwerking zal T-Systems hostingdiensten gaan leveren aan Ordina.

Stépan Breedveld, CEO van Ordina: “We kijken uit naar de samenwerking met T-Systems. Dit biedt onze klanten een hogere business continuïteit gecombineerd met een daling van hun operationele IT-kosten en verdere ontwikkeling van hun business. De hoge kwaliteit, schaalgrootte en Zero Outage cultuur van de clouddiensten van T-Systems sluit zeer goed aan op de Ordina-dienstverlening. Door deze samenwerking zijn wij nog beter in staat onze klanten gericht te helpen met het moderniseren en digitaliseren van hun bedrijfsvoering. Deze samenwerking past naadloos in onze groeiambitie in de Benelux”.

Casper Malig, Vice President Sales & Service Management EMEA van T-Systems: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Ordina. Naast een sterke culturele fit, zien we veel potentieel in het samenvoegen van de industriespecifieke kennis van Ordina met de toonaangevende cloud- en infrastructuurdiensten van T-Systems. De sterke Benelux-positie van Ordina in combinatie met de mondiale schaal van T-Systems, biedt een groot groeipotentieel voor onze cloud- en werkplek portfolio.”