Ordina geeft presentatie tijdens NEDS 2020

Ordina was een van de deelnemers aan de NIVD Exhibition Defense and Security (NEDS) 2020 die vorige week plaatsvond.

NEDS is een jaarlijkse conferentie voor de Defensie- en veiligheidsindustrie en overheden in Nederland. Vanwege de huidige coronamaatregelen vond de NEDS 2020 dit jaar online plaats. Edwin de Leeuw, business unit manager GEO-ICT bij Ordina, verzorgde een presentatie over Informatiegestuurd Optreden en de visie van Ordina op datagedreven organisaties.

Wil je de presentatie nog eens nalezen of terugzien? Download of bekijk hem dan hier!

Ordina heeft jarenlange kennis en ervaring in het Defensiedomein en levert verschillende oplossingen op het gebied van informatiegestuurd Optreden, waarmee we versnelling en efficiency in data-onderbouwde besluitvorming faciliteren. Kijk op de pagina van Ordina Defensie.

Zo implementeren wij het project Tactisch Operationeel Besluitvorming Systeem (TOBS) bij de Koninklijke Marechaussee. Een ultramodern planningsysteem voor het koppelen van personeel en materieel aan uit te voeren activiteiten.  Voor de Koninklijke Luchtmacht werken we aan een pilot voor systeemintegratie van counter-UAS systemen. Door een integraal en correct 3d-beeld te vormen van diverse radar- en sensordata wordt een belangrijke stap gezet in het kader van Informatiegestuurd Optreden.

Benieuwd wat Ordina voor uw vraag of uitdaging kan betekenen? We denken en werken graag mee aan oplossingen voor vandaag en de toekomst. Met ons ervaren en specialistische team voor Defensie zijn we trots op de uiteenlopende projecten die we voor Defensie mogen uitvoeren. Meer informatie over een van de projecten of interesse in een gesprek? We horen het graag!