Ordina groeit naar zestien Gold-competenties binnen Microsoft Partner Network

Elk jaar onderzoekt Microsoft de specifieke competenties van haar partners binnen het complete portfolio aan oplossingen. Voor maar liefst zestien competenties is Ordina nu Gold partner binnen het Microsoft Partner Network.

Ordina was al voor veertien competenties Gold partner en twee competenties Silver partner. De competenties op Silver-niveau zijn nu omgezet naar het Gold-niveau. Microsoft bevestigt hiermee de vooraanstaande positie die Ordina inneemt in de Benelux-markt en laat zien dat Ordina beschikt over ervaren professionals met kennis van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn zeer trots op deze stap, omdat dit past in de strategie om onze klanten een digitale voorsprong te geven.

De oplossingen van Microsoft zet Ordina breed in bij haar klanten: van applicatie-ontwikkeling en -beheer, het ontwikkelen van data-intensieve omgevingen binnen Azure, tot het realiseren van innovatieve trainingsoplossingen met behulp van de Hololens. Daarnaast zetten we Office365 in als businessplatform voor organisaties die willen beschikken over een moderne omgeving om samen te werken.

Onze professionals zijn druk bezig met de laatste ontwikkelingen om onze koppositie verder uit te bouwen. Zo kijken we naar de praktische toepassingsmogelijkheden van de volgende Hololens, bouwen we PowerApps om snel te reageren op de vraag naar nieuwe businessfunctionaliteit en helpen we klanten bij het migreren van hun oude omgevingen en applicaties naar Azure.

Kijk voor meer informatie over onze competenties en het partnership met Microsoft op de Microsoft Partner-pagina.