fbpx
Het team van Ordina tijdens de gongslag

Ordina luidt gong voor lancering Ordina TalentPower

Ordina mocht vanochtend via een slag op de gong officieel de beurshandel openen. Met de gongslag werd Ordina Talentpower gelanceerd. Ordina TalentPower is opgericht om nieuwe talenten te werven en op te leiden.

Young Professionals die bij Ordina in dienst komen, worden via Ordina TalentPower getraind en begeleid, waarbij ze een tweejarig trainingsprogramma volgen om zo niet alleen hun kennis en expertise te vergroten, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Daarnaast kunnen de Young Professionals een keuze maken uit een groot aanbod van inhoudelijke trainingen vanuit de Ordina Academy van Java-programmeur tot business analist en tester.

Voor klanten zijn deze slimme, talentvolle Young Professionals zeer aantrekkelijk. Ze beschikken over de juiste skills en beheersen de nieuwste technologieën, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor bestaande teams binnen een organisatie.

Vorig jaar heeft Ordina een record aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Ook dit jaar is werving belangrijk. Momenteel loopt er een wervingscampagne met als thema High performance teams.

Inmiddels zijn in het eerste kwartaal al meer dan vijftig Young Professionals aangenomen. Een veelbelovende start voor Ordina TalentPower dat de ambitie heeft om in 2018 een groot aantal Young Professionals aan te trekken.