fbpx

Ordina op de Nationale Carrièrebeurs

Onlangs was Ordina weer aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam. Hét event waar afstuderende studenten, starters en (young) professionals zich oriënteren op de volgende stap. Een uitstekende gelegenheid om talent te ontmoeten.

Met bijna 7.000 bezoekers, 80 workshops, masterclasses en presentaties was het een succesvolle 24ste editie van De Nationale Carrièrebeurs. Op onze stand hebben we in twee dagen een groot aantal bezoekers weten te interesseren voor een carrière bij Ordina.

Een enthousiast en divers Ordina-team van recruiters, consultants en businessunit managers was in onze nieuwe stand aanwezig om bezoekers te vertellen hoe het is om bij Ordina te werken. Over de uitdagende klantopdrachten, het werken in high performance teams, maar ook over carrièremogelijkheden, onze cultuur en training en ontwikkeling. We zijn tenslotte niet voor niets opnieuw gekozen tot Top Employer.

Dit jaar waren we aanwezig met een nieuwe stand. Hier hebben we flink uitgepakt met verschillende activaties, zoals een candy table waar bezoekers een zakje snoep konden vullen tijdens een gesprek. Ook hadden we een silent disco op het dakterras van de stand waar iedereen al dansend naar een favoriet nummer kon luisteren.

We hebben genoten van twee succesvolle en gezellige beursdagen en kijken uit naar de volgende editie.

Benieuwd hoe onze stand eruitzag? Bekijk hier de foto’s en de aftermovie!

Maar nog belangrijker: wil je meer weten over een carrière bij Ordina of over een specifieke vacature? Stel hier je vraag of neem gelijk contact met ons op.