fbpx

Ordina Hackathon: Oracle Cloud GVKA ERP extensie

7-11 juni 2021

Nederlandse ministeries vernieuwen de komende jaren hun bedrijfsvoeringsysteem richting Cloud ERP. Samen met technologiepartner Oracle bouwt Ordina de broodnodige Oracle Cloud GVKA extensie voor onze lokale overheidsinstellingen.

GVKA  & Oracle Cloud ERP

De geïntegreerde verplichtingen-kasadministratie (GVKA), een boekhoudkundige, financiële wet- en regelgeving waaraan onze ministeries moeten voldoen, biedt inzicht in de stand van de  gerealiseerde verplichtingen, de gerealiseerde kasuitgaven, de gerealiseerde kasontvangsten, de openstaande verplichtingen (i.c. de niet-vrije kasruimte) en de vrije verplichtingenruimte.

Deze GVKA functionaliteit ontbreekt in het Oracle Cloud ERP pakket.

Ordina Oracle Cloud GVKA ERP extensie – Hackathon

De Ordina Oracle unit organiseert  in onze kantoren te Nieuwegein en Groningen van maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni  een “Oracle Cloud ERP extensie Hackathon”.

Drie scrum-teams, 15 developers, focussen van s’ochtend vroeg tot s ’avonds laat op het bouwen van onze Oracle Cloud GVKA ERP extensie voor Nederlandse ministeries.
Er is telkens een productowner aanwezig en de teams worden begeleid door een scrum-master.

Tijdens de hackaton combineren verschillende Ordina consultants hun diepgaande functionele kennis van het Nederlands financieel stelsel met de laatste Oracle Cloud technologie. Ze onderzoeken de verschillende mogelijkheden om de ministeriemarkt in de toekomst optimaal te bedienen.

Deze aanpak zorgt voor een sterke motivatie, verhoogt de efficiëntie en de productiviteit en maakt dat onze specialisten samen tot een sterk resultaat komen.

Ordina Oracle Cloud GVKA ERP extensie – oplossing

Ordina’s “Oracle Cloud GVKA ERP extensie” is een unieke niche-oplossing die wij ontwikkelen voor onze overheidsklanten.
We ondersteunen de publieke sector reeds lange tijd met het invoeren van de klassieke Oracle oplossingen en nieuwe technologieën zoals Oracle Cloud (Saas, PaaS, IaaS). Vandaag voegen we onze businesskennis toe, willen we vooroplopen, door waardevolle, onbestaande en noodzakelijke functionaliteit te bouwen.

Niet te vergeten: deze Oracle Cloud GVKA ERP extensie sluit straks naadloos aan op Oracle SaaS ERP!

Ordina & Oracle

We organiseren de hackathon samen met onze technologiepartner Oracle.
Oracle stelde de cloud-ontwikkelomgeving ter beschikking en verzorgde in aanloop van deze denk & bouwoefening verschillende trainingen om onze specialisten klaar te stomen.
Een mooie samenwerking die leidt tot een scherpe en unieke propositie voor de Nederlandse ministeriemarkt.

Wil je meer weten over  de Ordina Oracle Cloud GVKA ERP extensie?
Heb je vragen over onze oplossingen op basis van Oracletechnologie?
Meer weten over onze klantenreferenties?
Je wil gewoon sparren met een Oracle specialist?

Contacteer ons

Daniel Peterse
Daniel Peterse
Business Unit Manager Oracle
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31 (0) 6 51 82 74 5 Stuur een email